sunnuntai 5. elokuuta 2012

Nunnuntaiajatuksia

Jos olisin lomalla, niin sanoisin että näin se kesäloma toimii. Mutta koska en ole lomalla, totean vaan että nyt mennään ryminällä eteenpäin monessakin mielessä. Kaikki menee juuri niinkuin suunnittelin. Ja mikä parasta, tiedän tehneeni jälleen yhden äärimmäisen onnistuneen päätöksen elämässäni kun jätin jotakin vanhaa taakseni. Sain paljon, jopa paljon enemmän kuin itse annoin. Rakkaus, välittäminen ja kiintymys ovat aitoja. Vaan kaikki yhdistäneet asiat eivät välttämättä olleet. Ja minä en ollut riittävän vahva kertomaan, etten ole kaikista niistä asioista samaa mieltä. Oli helpompi mukautua, eikä irtipäästäminen ollut helppoa. Mutta se oli pakko tehdä, koska en enää osaa luottaa. Enkä voi. Pitkä radiohiljaisuus ja sitten tämä. Miltäköhän minusta tuntui?

Olen mennyt eteenpäin. Tämä on viimeinen päivitys, joka koskee edellistä aihetta. Minulla ei ole enää mitään sanottavaa. Eikä anteeksipyydettävää.

Huomenna olisi tiedossa vapaamuotoista shoppailua. Tarvitsen ainakin neljä koristetyynyä ja juhlamekon alle ihonväriset olkaimettomat rintsikat. Ostin ihanan mekon serkun häihin, mutta puutteellisesta rintavarustuksestani johtuen tarvitsen vähän reilummin topatut liivit. Ei mitään bombshell - liivejä sentään!

Tänään olin töissä ja pitäisi vielä lähteä vähän puuhastelemaan mielekkäästi vanhemmille. Siellä oli tarjolla saunaa ja herkkuruokaa, joten lienee syytä pakata pieni nyssäkkäni, ruokkia kissat ja laittaa lättäjalkaa toisen eteen. Kaupan kautta matkaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti