tiistai 7. elokuuta 2012

Uh la la la

Vietinpä sitten vähän vapaapäivää. Olispa mun kaikki päivät tämmösiä! En kehoita ketään menemään erääseen paikalliseen rintaliiviliikkeeseen, valikoima on surkea ja henkilökunta ammattitaidotonta. Löysin onneksi Sokokselta sen mitä olin etsimässä, eli ihonväriset reilummin topatut rintaliivit juhlamekon alle. Lisäksi mukaan tarttui toisesta kaupasta kahdet rintsikat, kymmenen paria nilkkasukkia, sellaisia liittimiä millä saa painijanselkätopit näyttämään hyvältä normirintsikoilla ja push-up geelityynyt. Kyllä noilla jo vähän etenee taas tämä elämä.

Tänään nukuin pitkään kahden koiran ja yhden terroristiksi luokiteltavan kissanpennun kanssa. Luultavasti nukun huomennakin pitkään kun kerran vasta puoli neljään menen töihin. Ja kissatkin tarvinnevat huomiota kun äiskä on liipottanut pitkin kyliä, maita ja mantuja. Aikamoinen möksmöks tuolla näyttää olevan menossa. Taidan vasta huomenna värjätä tukkani, ei nyt yöllä oikein huvita ja siinä samallahan se menee kun suihkussa käy muutenkin.

Syystä että ei vielä nukuta, taidan käydä tarkistamassa mihin hintaan Sokokselta sais tilattua netin kautta parit Escadan tuoksut ja Calvin Kleinin utarepidikkeet, niitähän ei ole vielä tänään muuttanut tähän talouteen riittävää määrää..!

En jaksanut tehdä itselleni tänään mitään ruokaa, aamupalaa ei lasketa, joten kävin työpaikallani syömässä. On sekin kun en vapaapäivänä malta kyseisestä lafkasta pysyä poissa, ihan kun muita ravintoloita ei olis olemassakaan.

Tässä pitäisi vielä jaksaa neljä iltavuoroa ja sitten mulla onkin viikonloppu vapaa. Lauantaina on tiedossa häät, jota varten sovitin tänään koko asukokonaisuuteni mekkoineen, kenkineen ja koruineen. Sunnuntaina on muuten vaan jännää, pääsen pikkuisella verukkeella harrastamaan maisemamatkailua... Tuskin se enää mikään salaisuus on että mulla on haussa porukkaani kolmas oma poni. Tai muotoilen asian toisin, enää sitä ei ole syytä pitää salaisuutena kun ostoilmoitukset löytyy netistä ja vähän vähä-älyisempikin ne sieltä halutessaan löytää. Yhtä ihanaa ponia menen siis sunnuntaina katsomaan ja parhaassa tapauksessa sen ostankin. MUTTA, tämä ei ole se varsinainen blogi jonne haluan asiaa sen enempää puida.

Empiirisen tutkimukseni mukaan ulkona tapahtuu lempiasiaani maailmassa: sadetta! Voinkin siis laittaa musiikit ja valot pois ja mennä kynttilän kanssa hetkeksi parvekkeelle kuuntelemaan miten sade rummuttaa autojen päälle ja nurmikolle. Kesäsade, I love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti